U bent hier

Home

De Nationale dag van de Tafelbereidingen 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zijn trots te kunnen melden dat wij dit mooie evenement, vanuit
de leden, voor de tweede maal als landelijk evenement gaan neerzetten! Hoezo,
bediening is een bijbaan? Bediening is een vak!!!

Nieuw lid Patrick Hagen stelt zich voor

Patrick Hagen is geboren in een familie van succesvolle restaurateurs van meerdere restaurants. Zijn begrip van eisen en het niveau van betrokkenheid  welke vereisten zijn om is succesvol te zijn in de horeca ontwikkelde hij snel, hij zag immers uit eerste hand de inspanning, toewijding, en lange werktijden van zijn ouders. Terwijl aanvankelijk te geloven dat hij niet in de voetsporen van zijn ouders zou volgen, vond Patrick zijn liefde voor de Hotelerie tijdens zijn tijd in de Verenigde Staten.

SPA LANCEERT “WATERMEESTER VAN SPA”

water expert programma ondersteunt horecaondernemer

 

Ouder talent

De december maand is traditioneel een feestmaand, voor ons horecamensen een maand van hard buffelen maar ook wel een heel erg gezellige tijd met veel uitgebreide diners en gezellige familie gebeurtenissen.

Helaas is het ook binnen onze Société niet meer helemaal vanzelfsprekend dat we werk hebben. Terwijl overal de werkgelegenheid aantrekt hebben ook binnen onze vereniging een aantal mensen geen job meer.

Cees Hoogeveen overleden

18 november is de heer Cees P. Hoogeveen overleden. De heer Hoogeveen heeft de SMH altijd een warm hart toegedragen en heeft zich voor onze club op verschillende wijze ingespannen. Hij stond altijd klaar om op zijn eigen wijze gevraagd en ongevraagd advies te geven, altijd positief en zeer vaak met een vrolijke noot.

De SMH is de heer Hoogeveen veel dank verschuldigd voor zijn adviezen, het delen van zijn kennis maar zeker op het gebied van sponsoring van onze club. Naast zijn zakelijke kwaliteiten was de heer Hoogeveen ook een trouw deelnemer aan verschillende evenementen van de SMH waaronder onze vermaarde wijnreizen.

Pagina's