header jongens new.jpg

SMH

Société des Maîtres d'Hôtel

De Société des Maîtres d'Hôtel (SMH) is een vereniging van leidinggevende professionele gastheren en gastvrouwen. Met hospitality hoog in het vaandel zorgen wij dat onze gasten zich thuis voelen. Een maître d’hôtel staat voor klantvriendelijke, kwalitatieve en onberispelijke service, van zichzelf en zijn collega’s. Inlevingsvermogen, efficiëntie, gastgericht denken en leiding geven zijn de vereisten die een SMH Maître d’Hôtel moet hebben.

Waarom lid worden van de SMH?

Onze kennis en vakmanschap delen wij met de huidige en de komende generatie gastheren en gastvrouwen. Delen en mededelen is van groot belang. Door onze bijeenkomsten, evenementen en studiereizen motiveren wij jong en oud voor ons metier. Natuurlijk werken wij hierin nauw samen met onze sponsoren, scholen en het bedrijfsleven. 

Welkom bij de Société des Maîtres d'Hôtel

Ben jij Maître d’Hôtel, restaurantmanager, F&B manager, operationeel manager of heb je een leidinggevende functie in de horeca? Wordt dan nu lid van onze vereninging! “Dè vereniging voor service professionals in de horeca” bestaat inmiddels 25 jaar en wij zoeken nieuw talent. Met jouw enthousiasme, meedenken en persoonlijke inbreng tillen wij onze vereniging met elan en spirit naar haar 25 jarig jubileum. Ook door en vòòr de jonge en aankomende professional. 
Het bestuur

nieuw bestuur

Van links naar rechts

Martin van Staveren | secretariaat
Arie-Willem Vermeij | voorzitter
Marcel Hompe | activiteiten
Alex van Huigenbosch | activiteiten
Frans Tesselhof | penningmeester
Monique Janson | assistent secretariaat

Ereleden

Bob van Campen
Henk Groot
Jan Versteegen
Martin Schols
Jean Martin van Hardeveld
Wim de Zoete

 

totaal foto