header home dame.jpg

Publicatiedatum: dinsdag 27 december 2016

SPA lanceert "Watermeesters van SPA"

Tijdens de Horecava 2017 (9 t/m 12 januari) lanceert Spa mineraalwater een bijzonder platform om horecaondernemers te stimuleren optimaal gebruik te maken van de kracht van water voor hun zaak. WATERMEESTER VAN SPA is een meerjarenprogramma om horecaondernemers wijzer met, van en over water tijdens de maaltijd te maken. Binnen het segment ‘Horeca, Leisure, Sport’ deelt Spa haar expertise over water met horecaondernemers in drie pijlers: het Watermeester Programma, een programma op maat met persoonlijke afspraken, een keur aan POS materiaal en verschillende activaties, de WateracademIE met onder meer een intensieve kennistraining en uitgebreide website over (mineraal)water en een Waterproeverij. Watermeester van Spa toont aan dat het loont om te kiezen voor mineraalwater in het algemeen en Spa mineraalwater in het bijzonder tijdens de maaltijd. Immers, het laaggemineraliseerde mineraalwater uit het hart van de Belgische Ardennen laat wijn en spijs het beste tot zijn recht komen.

Optimaal genieten

Edwin Suykerland, Channel Manager Horeca, Leisure & Sport Spadel, breekt een lans voor mineraalwater tijdens de maaltijd: “De invloed van water op de smaakbeleving is groot. Mineraalwater, en dan in het bijzonder het laag gemineraliseerde mineraalwater van Spa, laat de smaak van wijn en spijs optimaal tot zijn recht komen. Onze mineraalwaters, variërend van plat tot licht- en intens bruisend, zijn door hun lage minerale samenstelling de perfecte begeleiders van wijnen en spijzen. Bij Spa weten we alles over water. En we willen niets liever dan deze bron van kennis delen met horecaondernemers, zodat zij de kracht van water beter begrijpen én zelf kunnen ervaren. Met het serveren van het beste water kunnen zij het verschil maken voor hun gasten. Zo kan water een krachtige bron van omzet zijn voor hun onderneming!”.

Horecava 2017 – Proeverij om van te watertanden

Water werkt smaakverhogend. Om dat te laten ervaren heeft Spa een waterproeverij ontwikkeld voor gasten van de Horecava. Zij kunnen zelf ondervinden hoe het mineraalwater de smaak van gerechten op een hele mooie manier beïnvloedt. De Watermeesters van Spa zijn te vinden op standnummer: 05.110.

Meer weten over WATERMEESTER VAN SPA? Kijk op www.watermeester.com

terug naar nieuws