header home dame.jpg

Publicatiedatum: vrijdag 6 oktober 2017

Een leerzame dag!

Maandag 6 oktober waren we te gast bij Brasserie Bakboord in Almere. Gastheer ons zeer gewaardeerde lid Sander Nordsiek. We werden ontvangen met een heerlijke cocktail en smakelijke amuse hapjes en konden direct kennis maken met onze gastspreker Wouter Verkerk.

Wouter Verkerk is bij Horeca ondernemers bekend als columnist van Misset Horeca, schrijver , blogger en de meest gevraagde gastvrijheidstrainer van Nederland. Wouter verzorgt jaarlijks meer dan 200 workshops voor grote en kleine bedrijven in Nederland en België en verkocht meer dan 20.000 exemplaren van zijn boeken over gastvrijheid. Vandaag dus als gastspreker bij onze club. Niet om ons de les te lezen maar om ons weer eens op te frissen, wakker te schudden en tips te geven. Hoe gastvrij zijn wij ? Hoe beleeft een gast dit ? Weten wat er gebeurt in ons bedrijf, vak ? Kortom, een interactieve en leerzame workshop die door alle aanwezigen als zeer prettig en onderhouend werd ervaren. Wouter presenteerde dit met veel leuke anekdotes en ervaringsverhalen uit zijn horeca carrière en gastbeleving.

BAKBOORD PAKT UIT !
Daarna werden we door de gastheer verwend met een heerlijk sprankelende aperitief en aansluitend en fantastisch tasting diner waarbij we heerlijke gerechten konden proeven met bijpassende wijnen en hiermee een heerlijke discussie kregen over welk wijn er bij de verschillende gerechten paste. Een woord is niet genoeg ! Heerlijk, leerzaam, gastvrijheid en gezelligheid !

Tevens was er een uiteenzetting van de interim voorzitter Arie Willem over de het samenstellen van een nieuw te vormen bestuur en de plannen voor de toekomst van onze mooie club. Alle leden zullen zo snel mogelijk op de hoogte gebracht worden hierover via de website , app of andere communicatie kanalen. Het bestuur bedankt alle aanwezigen voor de mooie opkomst en spreekt het vertrouwen uit dat de SMH een mooie toekomst in het verschiet ligt . We hopen dat er bij de volgende meeting weer zo veel enthousiaste leden aanwezig kunnen zijn.


Kijk op de website voor de agenda.

Gegroet Amicis ,
Alex van Huigenbosch

terug naar nieuws