header waitress new.jpg

Publicatiedatum: donderdag 5 december 2019

Heerlijke champagne & gezellig gebowld!

Op 25 november jl waren we weer met een select gezelschap bijeen. Ditmaal op bezoek bij Activiteitencentrum de Korf in Leusden, bij gastheer Alex van Huigenbosch. Thema deze keer Champagne en bowlen.

Na de ontvangst in het nieuwe restaurant “GEORGE DINING” van de Korf met een heerlijk glas champagne gingen we de stoute schoenen aantrekken en ons vermaken op de bowlingbaan. Onder het genot van een heerlijk hapje en drankje lieten we de ballen rollen en de pins omvallen alsof het een lust was. Natuurlijk kan er maar 1 de beste zijn en dat was Stijn Krenning, die liet zien dat hij echt bowlingtalent heeft en de rest van de deelnemers ver achter zich liet.

Na deze enerverende inspanning was het tijd voor hetgeen waar we voor gekomen waren, namelijk het proeven van Dom Perignon 2009 en Amour de Deutz. Helaas van beide maar 1 fles, maar gelukkig was er door de aanwezigen ook nog andere wijnen meegebracht om van te genieten. We hebben heerlijk genoten van het shared diner dat geserveerd werd.

Het was weer een zeer geslaagde bijeenkomst en degene die niet aanwezig waren hebben echt wel wat gemist. Dus zorg dat je erbij bent bij de volgende bijeenkomst.

Klik hier voor een aantal foto's.

terug naar nieuws