header waitress new.jpg

Publicatiedatum: donderdag 27 februari 2020

Fantastisch dagje Twente!

Donderdag 13 februari ’20 was de SMH Wine en Dine georganiseerd in het Twentse land.

We waren te gast bij golfbaan van de Drienense Golfclub, waar ons lid en oud voorzitter de exploitant is van een prachtig en sfeervol clubhuis. Gastheer Ari Bijkerk ontving ons met krentenwegge en heerlijke Peeze koffie. Gezien de weersomstandigheden leek het dat de golfdag in het water zou vallen, wat een streep door onze sportieve plannen haalde. Maar……. Inventief als Ari is, heeft hij altijd wel een plan B.

Niet de baan in maar wel een leuke clinic om het een en ander te verbeteren aan onze golftechniek. Deze clinic werd geleid door golfprofessional Hugo de Bruin, die het lukte om zelfs ons nog wat bij te leren. Een fantastische prestatie die ondanks de kou en regen niemand had willen missen. Anderhalf uur driving ranch was voor een ieder van ons heeeel lang geleden, maar wat was dit prima.

Daarna een heerlijke lunch met een lekker glas wijn. Omdat het golfen in de baan dus echt niet ging lukken, had Ari een horeca collega in Enschede gevraagd of wij een bedrijfsbezoek mochten doen bij de Twentse Bierbrouwerij. Wat een prachtig bedrijf hebben ze daar neergezet zeg…., we hebben onze ogen uitgekeken en waren zeer onder de indruk, hetgeen we maar onder het genot van een Twens biertje hebben laten bezinken.

Terug in het golfclubhuis had Jasper Brinkman van Berghorst Wijnen een fantastische proeverij van de wijnen die zij verkopen. Tevens had ook Peter Olree van Wijnkoperij Fourcroy heerlijke wijnen geregeld en hadden we zelf ook nog wat spannende druivensapjes meegenomen. Chef Jan van de Gofclub heeft ons verrast met een geweldig lekker diner, wat helaas voor Ari, ook een beetje zijn afscheidsdiner was.

Het was weer een prachtige dag, die voor een groot deel van de groep nog niet ten einde was, wat we wilden toch nog even kijken of het goed ging met ons oud lid Patrick Hagen van Wine bar en Wine Boutique Vindom in Oldenzaal. Het bleef nog lang onrustig in Oldenzaal. 
Het was weer een fantastische dag!

Ari bedankt voor de gastvrijheid en organisatie en ook dank aan onze voorzitter Arie Willem.

Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Kijk snel naar deze compilage.

terug naar nieuws